Greška

Došlo je do greške.

Gigabyte-ova prva gejmerska AMD matična ploča G1.Sniper A88X

22.08.2013 23:33 | 0 Hardver
Gigabyte-ova prva gejmerska AMD matična ploča G1.Sniper A88X

GIGABYTE AMP-UP audio kombinuje niz jedistvenih mogućnosti i tehnologija, dizajniranih da omoguće audio entuzijastima i PC gejmerima bolju kontrolu nad audio mogućnostima svoje matične ploče nego ikada ranije. Sa pozlaćenim USB 2.0 konektorom, GIGABYTE USB DAC-UP obezbeđuje čistu, bešumnu isporuku napajanja ka vašem Digital-to-Analog konverteru. DAC uređaji mogu biti osetljivi na fluktacije napona koja se isporučuje preko USB konektora, baš iz tog razloga GIGABYTE USB DAC-UP koristi prednosti izolovanog izvora napona koji minimizira moguće fluktacije i obezbeđuje najbolje moguće audio iskustvo.
GIGABYTE USB DAC-UP omogućava konfigurisanje konektora u BIOS-u za podešavanje konfiguracija koja ne zahtevaju isporuku napona ka DAC uređaju.  Ova mogućnost je posebno pogodna za high-end audio konfiguracije i Hi-Fi audio sisteme.

Gain Boost

Sa ciljem dodatnog optimizovanja audio iskustva dobijenog preko instaliranog OP-AMP integralnog kola, GIGABYTE matične ploče imaju i Gain Boost. Gain Boost omogućava izbor između 2.5x i 6x režima rada pojačala u zavisnosti od povezanih uređaja. Većina OP-AMP integralna kola su sposobna da pruže snažan audio izlaz koji je idealan za vrhunske slušalice i zvučnike.

Izmenjiva OP-AMP integralna kola

GIGABYTE matične ploče su prve na svetu koje imaju ugrađeno operaciono pojačalo (OP-AMP). OP-AMP integralna kola se obično mogu pronaći u high-end audio uređajima. Ona ne služe samo za amplifikaciju audio signala, već i za stvaranje superiornog audio iskustva. OP-AMP koji se nalazi na matičnoj ploči je postavljen u poseban soket koje omogućava korisnicima da ih fizički zamene, kako bi probali druga OP-AMP integralna kola koja poseduju drugačije zvučne karakteristike: čistiji, izraženiji i verniji zvuk. Dodatna OP-AMP integralna kola se mogu kupiti posebno kako bi se dodatno proširile audio mogućnosti.

Audio Noise Guard

Sa ciljem da se zaštiti i izoluje Realtek ALC898 audio procesor i zasebno pojačalo od elektrostatičkih smetnji (ESD), GIGABYTE G1.Sniper A88X matične ploče poseduju blokadu audio šuma koja u osnovi odvaja osetljive analogne audio komponente od potencijalnih ESD izvora na nivou štampane ploče. Trakica LED osvetljenja pokazuje odvojeni sloj od ostatka štampane ploče.

Nichicon Pro audio kondenzatori

GIGABYTE G1.Sniper A88X matična ploča poseduje najkvalitetniju seriju Nichicon MUSE ES seriju audio kondenzatora za svaki kanal posebno. Ovi profesionalni audio kondenzatori pružaju najkvalitetniju zvučnu rezoluciju i stvaraju široku zvučnu sliku, čime kreiraju najrealističnije zvučne efekate za profesionalne gejmere, dodaje se iz kompanije Gigabyte. GIGABYTE G1.Sniper A88X matična ploča koristi pozlaćeni hardver za unapređeno povezivanje i dugotrajnu izdržljivost USB DAC-UP konektor i audio konektora. Zlato poseduje odličnu provodljivost signala i neće se izlizati tokom dugotrajnog korišćenja. Realtek ALC898 audio procesor je zaštićen pozlaćenim poklopcem koji eliminiše elektrostatičke smetnje.

Spremna za Kaveri APU na AMD soketu FM2+

GIGABYTE G1.Sniper A88X matična ploča poseduje najnoviji FM2+ APU soket, dizajnirana je da dobijete najviše od novog Kaveri AMD APU-a, uz očuvanje kompatibilnosti sa trenutno aktuelnim AMD FM2 Trinity i Richland APU-ovima. FM2+ AMD APU-ovi nude nativnu podršku za 8 GT/s PCI Express generacije 3.0 kao i podršku za DX11.1, integrišući ‘Steamroller’ jezgro visokih performansi. AMD soket FM2+ APU-ovi takođe nude nativnu podršku za 4K rezoluciju preko HDMI i DisplayPort konektora.

Izvor: Gigabyte

Antec predstavio dva nova napajanja za gejmere

Novi MacBook pro stiže sledećeg meseca?

10203
10205
10206
10207
10208
10209