Greška

Došlo je do greške.

Gigabyte Aorus Model S - sitan ali dinamitan

21.11.2022 16:17 | 0 Hardver
Gigabyte Aorus Model S - sitan ali dinamitan

Ovog puta Gigabyte nas je prijatno iznenadio. U najavi dolaska računara na test, znali smo samo da se radi o AORUS Model “S” uređaju i prvo što vam pada na pamet su performanse poput Tesla “S” modela, asocijacija sigurno nije slučajnost, rekli bismo sa punim pravom.

Ko prati Benchmark hardver već dobro zna koliko volimo male i kompaktne PC računare. Dovoljno su manjih dimenzija da ih možete koristiti kao glavnu gejming spravu u kući i prenositi iz vaše radne u dnevnu sobu za igranje bilo na monitoru ili velikom televizoru, bilo sa tastaturom i mišem ili XBOX bežičnim kontrolerom. A najbitnije je da su daleko brži od bilo koje konzole ili nekog mobilnog hardvera, pružajući komfor i performanse velikog desktop gejming računara. Sve je to lepo sročeno i dobro zvuči ali me je iskustvo naučilo da je lakše reći nego napraviti jedan ovakav računar u šta smo se lično uverili nebrojeno puta do sada.

Očigledno i Gigabyte ima slična razmišljanja, pa je odlučio da nam pokaže šta ima na tu temu – bolje reći kavo malo gejming čudo može da napravi jer ipak je u pitanju jedna od dve najveće kompanije za proizvodnju PC komponenti – zato vam danas predstavljamo AORUS Model “S”.

Posledice otpuštanja 65% radnika: Twitter ne uspeva da cenzuriše ni 1% rasističkih tvitova

Rekordne performanse Snapdragon 8 Gen 2 procesora na fabričkim vrednostima

10203
10205
10206
10207
10208
10209