GFX Benchmark potvrdio specifikacije za HTC One mini

Očekuje se da HTC One mini u Evropi bude lansiran za nešto manje od mesec dana, a smartfon se upravo pojavio na GFX Benchmark sajtu, sa specifikacijama koje potvrđuju ranije glasine. HTC One mini će imati dual-core 1.4GHz Qualcomm Snapdragon 400 procesor, sa Adreno 305 grafikom. Sajt je takođe potvrdio i rezoluciju od 7

Očekuje se da HTC One mini u Evropi bude lansiran za nešto manje od mesec dana, a smartfon se upravo pojavio na GFX Benchmark sajtu, sa specifikacijama koje potvrđuju ranije glasine. HTC One mini će imati dual-core 1.4GHz Qualcomm Snapdragon 400 procesor, sa Adreno 305 grafikom. Sajt je takođe potvrdio i rezoluciju od 720 x 1280 piksela, na displeju za koji se spekuliše da će biti dimenzija 4.3 inča (uz 342ppi gustinu pikselizacije). Test je otkrio i da će One mini imati preinstaliran Android 4.2.2 operativni sistem. Neke specifikacije, koje se nisu našle na GFX bazi a poznate su od ranije, uključuju i 2GB RAM-a i 16GB interne memorije. Na pozadini se očekuje UltraPixel kamera, a baterija je kapaciteta 1700mAh. Prema nezvaničnim informacijama, HTC One mini bi trebalo da bude lansiran 3. avgusta od strane nemačkog dobavljača O2.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi