GFK nam otkriva neke informacije u vezi Nintendo NX konzole

Nove glasine povezane za Nintendo NX platformu nam sugerišu, bazirano na informacijama koje stižu iz istraživačke kompanije GFK, da će uređaj moći da prikaže igre samo u 900p rezoluciji

Nove glasine povezane za Nintendo NX platformu nam sugerišu, bazirano na informacijama koje stižu iz istraživačke kompanije GFK, da će uređaj moći da prikaže igre samo u 900p rezoluciji i sa 60 frejmova u sekundi. Istraživanje koje je nedavno procurelo takođe govori i o mogućnostima 4K strimovanja za konzolu, kao i niz karakteristika koje omogućavaju da naslovi imaju zanimljive interakcije koje su uključene u osnovnu jedinicu, a pretpostavlja se da se misli na ručni i nezavisni kontroler.
Takođe se govori o senzor baru koji bi trebalo da bude uključen u paket za NX i koji sugeriše da će Nintendo Network biti mnogo važniji kada je u pitanju interakcija između gejmera. Nintendo planira sastanak sa akcionarima 2. februara i tada će možda omogućiti gejmerima da dobiju nešto više detalja o NX konzoli. U ovom trenutku je i dalje nejasno kada bi mogla da bude zvanična najava nove konzole.
Nintendo: NX konzola će iznenaditi
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi