Geekbench otkrio neke specifikacije telefona koji sprema Endi Rubin

Pre nekoliko dana izvestili smo vas da otac Androida Endi Rubin sprema smartfon za novu kompaniju Essential Products Inc. Ovo je mala kompanija sa svega 40 zaposlenih

Pre nekoliko dana izvestili smo vas da otac Androida Endi Rubin sprema smartfon za novu kompaniju Essential Products Inc. Ovo je mala kompanija sa svega 40 zaposlenih koji su izašli iz giganata kao što su Apple, Samsung i Google. Uređaj je svakako zaintrigirao korisnike jer se poručuje da će imati ekran od ivice do ivice kao i specifikacije koje pripadaju flagship telefonu. Ideja je da se napadnu Apple iPhone, Samsungova Galaxy S linija i Google-ova Pixel serija telefona.
Prototip navodno ima 5,5-inčni ekran i funkciju nalik na Apple 3D Touch. Geekbench sada “poručuje” da je model nazvan Essential FIH-PM1 prijavljen na testiranje a telefon pokreće Android 7.0 Nougat operativni sistem.
Telefon ispod haube ima Snapdragon 835 čipset sa osmojezgarnim procesorom kao i 4 GB RAM memorije, a govori se da će imati neke modularne karakteristike. Treba spomenuti da je telefon postigao u single-core testu rezultat od 1844 kao i 5426 u multi-core testu.
Osnivač Androida sprema modularni telefon visoke klase bez ivica
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi