Gamestop: Nintendo Switch konzola ima sjajan start

Viši direktor prodaje Erik Brajt rekao je za Game Rant da je pokretanje Nintendo Switch konzole jedno od najuspešnijih startovanja gejming konzole u poslednjih nekoliko godina

Nintendo Switch konzola je objavljena u petak, a maloprodaja Gamestop poručuje da je ona već veliki hit.Viši direktor prodaje Erik Brajt rekao je za Game Rant da je pokretanje Nintendo Switch konzole “jedno od najuspešnijih startovanja gejming konzole u poslednjih nekoliko godina”.
“Prodavnice širom zemlje u četvrtak uveče su pakovale Nintendo Switch konzolu onima koji su je jedva dočekali. Bilo je ovo jedno od najuspešnijih pokretanja gejming konzole u Gamestop prodavnicama u poslednjih nekoliko godina. Za one fanove koji tek dolaze da kupe konzolu imam poruku – ne brinite, imamo ih još” poručio je Erik.
Gamestop je jedna od prodavnica koja je imala Nintendo Switch konzolu za kupce već u petak. Nakon prilično loše Wii U konzole i slabog uspeha, mnogi sada željno iščekuju da vide kako će proći Nintendo Switch konzola. Takođe se može pročitati da se brojni korisnici žale kako dock konzole oštećuje displej pa je potrebna dodatna zaštita.
Switch Pro kontroler se može koristiti za igranje PC igara (video)
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi