GameStop COO misli da je objava novih konzola neminovna

Prošlo je samo nekoliko godina od kako su objavljene PlayStation 4 i Xbox One konzole a GameStop COO Toni Bartel misli da je objava novih konzola neminovna

Prošlo je samo nekoliko godina od kako su objavljene PlayStation 4 i Xbox One konzole a GameStop COO Toni Bartel misli da je objava novih konzola neminovna. Bartelov komentar je zabeležen tokom sastanka sa investitorima gde je on izrazio svoje uverenje da je pojava novih konzola na horizontu. On je naveo da je veoma zadovoljan novom tehnologijom virtuelne realnosti, dok je poručio da su glasine o novim konzolama tu jer su one neminovnost.
Međutim, on nije napomenuo da li se radi o PlayStation 5 ili Xbox Two modelima, ili kako već budu nazvane. Bartel verovatno misli na glasine da kompanije kao što su Sony i Microsoft planiraju hardversko osvežavanje konzola u vidu PlayStation 4.5 modela ili nove Xbox konzole sa podrškom za 4K rezoluciju.
Nedavni podnesak u FCC komisiji ukazao nam je i na novu Xbox konzolu koja će biti tanja od prethodne. I Nintendo je potvrdio da radi na novoj konzoli, a očekujemo je na E3 2016 događaju.
Stiže i nova Xbox One konzola kao konkurent PlayStation-u 4.5
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi