Greška

Došlo je do greške.

Galaxy Z Flip2 neće biti predstavljen zajedno sa Galaxy S21, već će se pojaviti nakon Q1

25.11.2020 10:05 | 0 Mobile
Galaxy Z Flip2 neće biti predstavljen zajedno sa Galaxy S21, već će se pojaviti nakon Q1

 

Ove godine Samsung Galaxy S20 i Z Flip su predstavljeni na istom Unpacked događaju u februaru. Dakle, mislilo se da je plan isti i za sledeću godinu, ali čini se da se Samsung odlučio protiv zajedničkog lansiranja.

Jedan od razloga može biti preklapanje serija, koje može dovest do obostrano umanjene prodaje. Pogotovo što sledeće godine neće biti Note serije (sudeći po glasinama) jer će S21 Ultra dobiti S Pen podršku. Note sriju će zapravo zameniti Galaxy Z Fold3 koji će postati glavni Samsung-ov telefon. Ali on dolazi u drugoj polovini 2021. godine.


Pogledajte još: Samsung Galaxy Z Flip 2 bi mogao stići tokom prve polovine 2021. godine

Sledeća godina započinje sa Galaxy S21 triom. Samsung je navodno naručio početnu seriju od 6 miliona jedinica za dan lansiranja. Otprilike je isto kao i prethodnih godina jer Samsung očekuje da će preklopni telefoni biti oni koji će pokretati rast sledeće godine.

Kompanija će proširiti svoju sklopivu liniju na čak pet modela, ali za sada nismo čuli mnogo o nijednom od njih, osim o modelu Z Fold3. O Galaxy Z Flip2, jedva smo išta čuli, što daje težinu glasinama d neće biti predstavljen kada i S21 serija.

U svakom slučaju, nije samo Z Flip bio na Unpacked događaju u februaru, Samsung je takođe najavio Galaxy Buds +. Njihovi naslednici, verovatno nazvani Galaxy Buds Beyond, trebalo bi da budu predstavljeni po očekivanjima u okviru S21 događaja u januaru. Imaće znatno poboljšanu vodonepropusnost, a za sada nema reči o aktivnom poništavanju buke (napomena: Buds Live je zasebna linija proizvoda, a ne nastavak Buds +).

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

RECENZIJA: Pristupačniji Samsung 4K TV - Crystal UHD 50TU8502U

AMD Precision Boost Overdrive 2 dolazi uskoro za Ryzen 5000 procesore

10104
10105
10106
10107
10108
10109