Greška

Došlo je do greške.

Galaxy S20 FE od sutra dostupan i u Srbiji

01.10.2020 18:09 | 0 Mobile
Galaxy S20 FE od sutra dostupan i u Srbiji


Saopštenje za javnost

Najnoviji član Galaxy S20 serije, Samsung Galaxy S20 FE, od sutra će biti dostupan u prodaji i u Srbiji, po ceni od 79.990 RSD. Ovaj premijum telefon dolazi u šest modernih boja – nebesko crvenoj, narandžastoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i beloj, a odlikuju ga i super glatki ekran za gledanje sadržaja, kamere na bazi veštačke inteligencije, hiper brza konektivnost, kao i baterija koja traje čitav dan.
 
Inspirisana mišljenjem svojih najvernijih obožavatelja, kompanija Samsung po prvi put je proizvela pametni telefon upravo po njihovoj meri. Glas generacije Z, koja neretko diktira trendove svojim stavovima, i te kako je važan u današnjem svetu, a njen uticaj posebno je vidljiv u industriji pametnih telefona, koji su sveprisutni u njihovim životima.

Budući da korisnici pametne telefone gotovo da i ne ispuštaju iz ruku, posebno se radilo na tome da sve od dizajna do softvera na uređaju bude besprekorno i da odgovara stilu i ličnosti svakog pojedinca. Bez obzira radi li se o ljubiteljima fotografije, gejminga ili onima koji na svojim društvenim mrežama objavljuju ono što ih inspiriše, Galaxy S20 FE nudi ono najbolje. Korisnici sada mogu snimati živopisne fotografije čak i pri slabom osvetljenju, uz jednostavan dodir ekrana, a Samsung se dodatno pobrinuo da olakša uređivanje i deljenje fotografija i video zapisa u realnom vremenu.

sam2_434.jpg


A kako je generacija Z poznata kao izuzetno društveno angažovana i odgovorna, Galaxy S20 FE ima predinstaliranu aplikaciju Samsung Global Goals, zahvaljujući kojoj se milioni ljudi iz preko 170 zemalja ujedinjuju oko globalnih ciljeva Ujedinjenih Nacija za razvoj (UNDP) i kompanije Samsung, pomažući svetu da ostvari napredak do 2030. godine. Zahvaljujući trudu i angažmanu Galaxy obožavatelja putem aplikacije Samsung Global Goals, već je prikupljeno preko milion dolara vrednosti donacija za Program UNDP.

Više informacija o početku prodaje Galaxy S20 FE možete pronaći na ovoj adresi.

Izvor: Samsung

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Testirali smo Samsung Galaxy Watch 3 41mm (video)

Zdraviji životni stil uz mobilne aplikacije dostupne na Huawei AppGallery

10104
10105
10106
10107
10108
10109