Greška

Došlo je do greške.

Galaxy Fold će uskoro biti dostupan u više zemalja

14.10.2019 20:30 | 0 Mobile
Galaxy Fold će uskoro biti dostupan u više zemalja


Dostupnost Samsung Galaxy Fold telefona će se uskoro proširiti na više zemalja, prema navodima "The Korea Heralda". Japan, Meksiko, Poljska i Švajcarska će biti dodati na listu zemalja gde će Fold biti dostupan, a pridružiće se tržištima Južne Koreje, SAD, Velike Britanije, Nemačke, Francuske i Singapura.

Za Južnu Koreju, Samsung već sprema treću turu telefona - kompanija prodaje svoj telefon u turama od po 10.000. Iako ima visoku cenu, dostupni primerci Galaxy Folda se rasprodaju za nekoliko minuta. Prema navodima analitičara tržišta, Samsung je već prodao 20.000 Fold modela u prethodne dve ture.

Industrijski zvaničnici sugerišu da je ovo više marketinška alatka, kako bi se povećala vrednost telefona preko limitirane dostupnosti. Oni ističu da je Samsung Display spremio 100.000 fleksibilnih displej panela, mada su neki od njih rezervisani za servisiranje.

 

Pogledajte još: Zavirite u Samsung Galaxy Fold (video)


Očekuje se da još jedno bitno tržište dobije Galaxy Fold, a to je Kina. To će se desiti 1. novrembra, a na ovom tržištu će se Galaxy Fold takmičiti sa Huawei Mate X modelom, koji se u prodaji očekuje krajem oktobra.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei Mate X će se na tržištu naći krajem oktobra

iPhone SE 2 bi mogao imati početnu cenu od 399 dolara

10104
10105
10106
10107
10108
10109