Greška

Došlo je do greške.

Galaxy Buds Live su ergonomske slušalice koje pružaju kvalitetan zvuk

06.08.2020 09:09 | 0 Mobile
Galaxy Buds Live su ergonomske slušalice koje pružaju kvalitetan zvuk


Galaxy Buds Live bežične slušalice karakteriše jedinstven i ergonomski dizajn, koji je pažljivo kreiran za svačije uho, kako bi se postigla udobnost tokom celog dana. Samsung je u potpunosti promenio izgled slušalica, koje se mogu se dodatno prilagoditi različitim veličinama vrhova.

Kombinacijom AKG zvuka i inovativnosti kompanije Samsung, Galaxy Buds Live pružaju odlično iskustvo zvuka. Uz zvučnik od 12 mm i pojačivač basa, muzika će zvučati duboko i bogato. Tri mikrofona i jedinica za glasovne komande osiguravaju najveći kvalitet snimanja i upravljanja glasom tokom poziva, dok će funkcija Active Noise Cancellation (ANC) ograničiti pozadinsku buku.

Galaxy Buds Live bežične slušalice se lakopovezuju sa velikim brojem uređaja, bez potrebe za ponovnim spajanjem nakon prestanka korišćenja. Kada su umrežene, slušalice se mogu se koristiti kao bežični mikrofon. U gejming režimu rada  smanjuje se kašnjenje zvuka, pa se u kombinaciji sa AMOLED 2X ekranom na Galaxy Note20 pametnom telefonu stvara savršeno iskustvo prilikom igranja video igara. Preko funkcije Buds Together, korisnik sa lakoćom može deliti omiljenu muziku sa prijateljima, bez gubitka u kvalitetu zvuka.

buds2_3.jpg


Za tačniju i precizniju navigaciju, Galaxy Buds Live bežične slušalice su unapređene i intuitivnim PUI (physical user interface) interfejsom osetljivim na dodir, kao i Bixby glasovnim komandama za reprodukciju muzike, otvaranje aplikacija ili slanje poruka bez pokreta ruku i očiju. Takođe, Galaxy Buds opremljene su dugotrajnom baterijom koje će izdržati i do 6 sati rada. Kada je potrebno brzo punjenje, za samo 5 minuta baterija će biti spremna za 1 sat reprodukcije .

Galaxy Buds Live bežične slušalice biće dostupne od 21. avgusta, u bronzanoj, beloj i crnoj boji.

Izvor: Samsung

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy Watch3 je premijum pametni sat sa unapređenim funkcijama

Facebook objavio Instagram Reels kao konkurenciju TikTok-u

10104
10105
10106
10107
10108
10109