Greška

Došlo je do greške.

Galaxy A90 video pokazuje slajder sa rotirajućom kamerom (video)

04.04.2019 21:30 | 0 Mobile
Galaxy A90 video pokazuje slajder sa rotirajućom kamerom (video)


Već znamo da Samsung Galaxy A90 ima pop-up kameru. Međutim, novi 3D renderi i video pokazuju poprilično smeo dizajn. Telefon ima slajder koji se izdiže iz uređaja sa svojoj dvostrukom kamerom, koja potom može da se rotira kako bi postala selfi kamera.

Dojavljivač @IceUniverse ovaj dizajn naziva "gotovo kompletno tačnim". Pre oko nedelju dana @OnLeaks je objavio tvit u kojem je istakao da će Galaxy A90 imati slajder sa rotirajućom kamerom.


Ovakav sistem ima mnoge prednosti - kreiranje selfija kamerom na poleđini, prednji ekran je Infinity Screen bez izreza. Mana je to što telefon ima dva pokretna dela (što je za dva više nego kod većine drugih uređaja).

Samsung Galaxy A90 takođe neće imati opciju otključavanja preko crta lica, ali zato ima senzor otiska prsta u ekranu. Galaxy A serija telefona je poznata po eksperimentisanju - donela nam je prvi telefon sa četiri kamere na poleđini, takođe je prva Samsungova linija sa punch-hole kamerom i prvim ekranom sa izrezom.

sam2_247.jpg


Moraćemo da sačekamo 10. april kako bismo se uverili u verodostojnost novih fotografija i videa, kao i kako bismo saznali sve druge detalje o Galaxy A90 modelu.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung počeo sa masovnom proizvodnjom 5G multi-mode čipova

Naredni veći Windows 10 apdejt će korisnicima konačno omogućiti bolju kontrolu nad ažuriranjima

10104
10105
10106
10107
10108
10109