Greška

Došlo je do greške.

Galaxy S22+: novi renderi i specifikacije potvrđuju glasine

17.01.2022 09:35 | 0 Mobile
Galaxy S22+: novi renderi i specifikacije potvrđuju glasine

 

Dan zvaničnog predstavljanja Samsungove Galaxy S22 serije je sve bliži, a kao što mnogi od vas možda znaju, procurele informacije o vodećem trojcu su se pojavljivale po internetu poslednjih nedelja, sa sve više i više detalja o tome šta možemo očekivati od tri premijum telefona. Sada, 91Mobiles izveštava o procurelim renderima Galaxy S22+, modelu o kome smo dobijali najmanje informacija, i baca novo svetlo na srednji model.

Kao što vidite na renderu iznad, Galaxy S22+ ima selfi kameru sa rupom u vrhu ekrana centralno postavljenu, dopunjenu ujednačenim okvirima oko nje. Dugme za napajanje i dugmad za kontrolu jačine zvuka nalaze se na desnoj strani uređaja, kao što se i očekivalo.

Navodno, Galaxy S22+ će imati metalnu šasiju (ove informacije dolaze na osnovu antena koje su vidljive na bočnim stranama telefona). Pozadi, telefon je opremljen trostrukom kamerom i LED blicem koji se nalazi sa desne strane modula kamere. Na dnu zadnje strane telefona vidimo suptilni Samsung logo.

Pored toga, leakster koji donosi ove informacije, donosi i nekompletne specifikacije uređaja. On kaže da će, suprotno nekim glasinama, Galaxy S22+ biti lansiran sa Exynos 2200 čipsetom u Evropi, što smo i očekivali, mada su ovo nezvanične tvrdnje te ih uvek treba uzeti sa dozom rezerve.

 

Pogledajte još: Serija Galaxy S22 će imati Gorilla Glass Victus+, sugerišu nove informacijeOčekuje se da će Galaxy S22+ imati širokougaonu kameru od 50MP kao glavni senzor, dopunjenu tehnologijom Adaptive Pixel (navodno će i vanila Galaxy S22 takođe imati ovu funkciju). Tehnologija Adaptive Pixel ima dva režima za snimanje fotografija: režim od 108 MP i režim od 12 MP. Pored toga, slike će navodno biti snimljene u 12-bitnom formatu.

Očekuje se da će telefon moći da dostigne maksimalnu osvetljenost od 1.700 nita na svom prilagodljivom displeju brzine osvežavanja, što bi trebalo da obezbedi udobno gledanje čak i u svetlim uslovima napolju.

Što se tiče težine, očekuje se da će Galaxy S22+ biti malo teži u odnosu na Galaxy S22, i navodno će težiti 195 grama, dok je vanila S22 167 grama. Sasvim razumljivo, najteži od trija biće Galaxy S22 Ultra, za koji se veruje da dolazi sa težinom od 228 grama.

I na kraju, ali ne i najmanje važno, potvrđuju se ranije glasine da će Galaxy S22+ imati baterijsku ćeliju od 4.500 mAh. Telefon će podržavati 45W žičano brzo punjenje.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Moskovski sud optužio osam REvil hakera za ransomvare napade širom SAD

AMD će osvežiti Radeon RX 6000 seriju bržom memorijom

10104
10105
10106
10107
10108
10109