Greška

Došlo je do greške.

Galaxy Note9 dobio najveću ocenu od strane DisplayMate-a

14.08.2018 18:53 | 0 Mobile
Galaxy Note9 dobio najveću ocenu od strane DisplayMate-a


DisplayMate nastavlja da ekrane tretira kao dragulje pametnih telefona, a trenutnu krunu za najbolji smartfon displej sajt je dodelio najnovijem modelu koji je nedavno predstavljan - Samsung Galaxy Note9.

Iako je pomalo predvidljivo, jer svaki novi Apple ili Samsung telefon dobija najviše ocene za svoje kategorije displeja, bilo da je u pitanju OLED ili LCD tip. Naravno, ne sme se zapostaviti činjenica da se na ovom polju konstantno napreduje. DisplayMate doduše primat uvek stavlja na poboljšanje kvaliteta slike i preciznosti boja, nego na poboljšanje performansi hardvera displeja.


Pogledajte još: Samsung zvanično predstavio Galaxy Note9


Ekran Galaxy Note9 telefona donosi poboljšanja i u performansama, sa poboljšanjem osvetljenja od 27% u odnosu na Galaxy Note8 u High Brightness modu. Pored ovoga, DisplayMate ukazuje na velike prednosti u preciznosti prikaza boja, karakterišući ovaj segment na fabletu da ga je vizuelno nemoguće razlikovati od perfektnog. Sve u svemu, displej eksperti su telefonu dali ocenu A+, što je najveća ikada ocena za neki smartfon na DisplayMate testovima.

DisplayMate ističe i da je Galaxy Note9 tek drugi telefon koji je imao "sve zelene" karakteristike u svim kategorijama. Prvi model kojem je ovo pošlo za rukom bio je Samsung Galaxy S9.

Izvor: SlashGear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Prvi renderi novog Motorola P30 telefona

Nvidia predstavila Turing arhitekturu i GPU sa ray-tracing hardverom

10104
10105
10106
10107
10108
10109