Greška

Došlo je do greške.

Gal Gadot tvrdi da nije koristila iPhone umesto Huawei telefona

26.04.2018 13:31 | 9 Mobile
Gal Gadot tvrdi da nije koristila iPhone umesto Huawei telefona


Velika fama se digla oko izraelske glumice Gal Gadot (najpoznatije po Wonder Woman ulozi), koja je označena kao još jedna u nizu ambasadora brendova koji su uhvaćeni da su koristili iPhone u trenucima kada nije trebalo.

Gadot, koja je u januaru postala ambasador Huawei brenda u SAD za Huawei Mate 10 Pro telefon, navodno je "uhvaćena" kako koristi iPhone za objavu tvita o tome koliko je posvećena Huawei Mate 10 Pro telefonu. Izgledalo je kao da je video, u kojem glumica i model koristi Mate 10 Pro, uploadovan na Twitter uz pomoć Twitter for iPhone aplikacije.

gal2.jpg

"Neki ljudi su počeli da postavljaju pitanja o mojoj nedavnoj objavi koja se tiče mog novog Huawei telefona, i smatraju da ja koristim iPhone", istakla je Gadot za CNET. "Ovo jednostavno nije tačno. Ja obožavam moje Huawei P20 i Mate 10 Pro telefone. Oni predstavljaju oslonac gde god da se nalazim u svetu".

Prema svemu sudeći, član tima Gal Gadot za odnose sa javnošću je u glumičino ime okačio video sa svog ličnog uređaja, a da pri tome nije prepoznao da bi taj uređaj mogao biti vidljiv drugima. Glumičin tim je istakao da je video postavljen preko Mac računara, a ne sa iPhone-a, mada se ovo ne poklapa sa detaljima u screenshotu koji sugerišu da je tvit uploadovan uz pomoć Twittera za iPhone.

Kompaniji Huawei je u ovom trenutku potrebno što manje ovakvih incidenata, posebno u SAD, gde je kompanija na udaru vladinih agencija koje kupcima sugerišu da ne kupuju Huawei telefone zbog zabrinutosti za sigurnost i špijuniranje.

Izvor: CNET

Gosa Neregistrovan korisnik
Citiram korisnika: Aleksandar @GosaMozes da zapatis virus odakle hoces, kada si neznalica. Pipnes/kliknes ovde i tamo i eto virusa/adware/malware. I to ne vezano za operativni sistem. Kad vec tripujes u glavi za rootovanje, zaboravio si za Jailbreak.Moras ti mnogo jos toga nauciti.
OS nije bitan?Svaka cast,vidim da si jedan u zivotu korstio.Jailbreak?Popularan kao hokej u Egiptu,i potpuno nepotreban nema kineskih bloatware za razliku od androida.Moras ti jos mnogo toga nauciti.
lepi kokan Član postova: 4557
Jadna žena... upropastili su joj život
Aleksandar Neregistrovan korisnik
@Gosa
Mozes da zapatis virus odakle hoces, kada si neznalica. Pipnes/kliknes ovde i tamo i eto virusa/adware/malware. I to ne vezano za operativni sistem. Kad vec tripujes u glavi za rootovanje, zaboravio si za Jailbreak.
Moras ti mnogo jos toga nauciti.
sintetik Član postova: 90
Tema za neverovati...
Sasa Neregistrovan korisnik
Zamisli kakva je to ironija kads amerikanci optuzuju druge za spijuniranje sto je legendarno.

Policija ukinula najveći svetski servis za unajmljivanje DDoS napada

Facebook angažovao bivšeg šefa FCC-a kao glavnog čoveka za javnu politiku

10104
10105
10106
10107
10108
10109