Greška

Došlo je do greške.

G.SKILL lansira Trident Z Royal Series DDR4 RGB memorijske komplete

20.11.2018 17:20 | 6 Hardver
G.SKILL lansira Trident Z Royal Series DDR4 RGB memorijske komplete

 

Saopštenje za javnost

G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., vodeći svetski proizvođač memorija ekstremnih performansi i gaming periferija, pokreće Trident Z Royal serije DDR4 RGB memorijskih kompleta, sa patentiranom punom dužinom kristalnog svetla na poliranom heatspreaderu u zlatnoj ili srebrnoj boji sa zapanjujućim 8-zonskim RGB osvetljenjem. Patent kristalnog dizajna na PC komponentama primenjen je u svim razvijenijim zemljama. Dostupan sa brzim specifikacijama, Trident Z Royal je dostupan od DDR4-3000MHz do DDR4-4600MHz, od prvog dana. Zahvaljujući savršenom sklopu RGB osvetljenja i brzine, Trident Z Royal je idealan memorijski komplet za bilo kakvo pravljenje vrhunske mašine. Pogledajte ovaj trejler za prvi pogled na Trident Z Royal

 

 

Veličanstveni kraljevski dizajn

Trident Z Royal je najnoviji dodatak porodici Trident Z, koji predstavlja krunu dizajna. Precizno dizajniran da prikaže pravu količinu refrakcije svetlosti, kristalna svetlosna traka raspršuje RGB boje na veličanstvenom prikazu LED osvetljenja. Uz dopunu patentiranog dizajna visokog razreda svetlosne trake, polirane aluminijumske termoizolacije u zlatnim ili srebrnim bojama, hlade memorijske module u nagrađivanom klasičnom Trident Z tri-fin dizajnu. A da bi pomogli očuvanju sjaja toplotnih senzora, svaki Trident Z Royal memorijski komplet dolazi sa krpicom od mikrofibera, kao bi vam omogućili da obrišete otiske prstiju i prašinu.

 

TridentZzlatnigornja.jpg

 

Nadograđeno RGB osvetljenje

Unutar Trident Z Royal je novi RGB modul sledeće generacije dizajniran sa 8 zasebno kontrolisanih zona osvetljenja, koji omogućava glatke prelaze u boji i omogućava još više zapanjujuće iskustvo osvetljenja za vašu mašinu. Za kontrolu ove RGB memorije nove generacije, novi paket softvera za kontrolu osvetljenja će biti dostupan za preuzimanje sa zvanične G.SKILL web stranice.

 

tridentsrebrni.jpg

 

Ekstremne High-Speed specifikacije

Projektovan na novodizajniranom prilagođenom PCB-u kako bi primenio povećane zone osvetljenja, Trident Z Royal je takođe napravljen za overclocking, sa kapacitetima od 16GB do 128GB i brzine memorije DDR4-4600MHz. Za listu specifikacija dostupnih prilikom lansiranja pogledajte grafikon ispod:

 

Tabelavelika.png

 

XMP 2.0 podrška i dostupnost

Nove Trident Z Royal serije memorijskih kompleta opremljene su najnovijim Intel XMP 2.0 profilima za jednostavno overklokovanje memorije sa jednim klikom i biće dostupni preko G.SKILL distributera širom sveta u decembru 2018. godine.

Izvor: G.SKILL

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Razvoj igre The Walking Dead: The Final Season, ponovo je pokrenut

Google investira 690 miliona dolara u zeleni data centar u Danskoj

10203
10205
10206
10207
10208
10209