Greška

Došlo je do greške.

G.SKILL dostiže novu ekstremnu brzinu na DDR5-6800 sa Trident Z5

28.10.2021 11:39 | 0 Hardver
G.SKILL dostiže novu ekstremnu brzinu na DDR5-6800 sa Trident Z5

 

Saopštenje za javnost

G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., vodeći svetski proizvođač memorije ekstremnih performansi i perifernih uređaja za igre, sa zadovoljstvom najavljuje još jedan DDR5 memorijski komplet ekstremne brzine na DDR5-6800 32GB (2x16GB), dizajniran za najnoviju 12. generaciju Intel-a ® Core™ desktop procesori i Intel® Z690 matične ploče sa čipsetom. Do sada, ovo je najbrži DDR5 memorijski komplet na svetu koji je dostigao tako visoku frekvenciju i podigao performanse sistema sa DDR5 na nove visine.

Povećanje performansi memorije na Intel® Core™ procesorima za desktop računare 12. generacije i Intel® Z690 čipsetu „Intel je blisko sarađivao sa G.SKILL-om na razvoju i omogućavanju ekosistema za overklokiranje DDR5 kako bi korisnicima računara pružio računarska iskustva visokih performansi“, rekla je Mendi Mok , potpredsednik i generalni direktor Desktop, radne stanice i grupe kanala, Intel. „Uzbudljivo je videti G.SKILL-ovu novu liniju visokofrekventne memorije koja koristi prednosti inovacija i performansi koje isporučujemo sa novim Intel Core procesorima za desktop računare 12. generacije i Intel Z690 čipsetom.“

G.SKILL je posvećen razvoju sve brže memorije za overklok na svakoj novoj generaciji Intel platforme. I veoma smo uzbuđeni što smo sarađivali sa Intelom na razvoju DDR5 memorije ekstremnih performansi za najnoviju Intel Z690 platformu“, kaže Tekila Huang, korporativni potpredsednik G.SKILL International-a. „Sa G.SKILL ekstremnim memorijskim kompletima, nadamo se da ćemo iskoristiti potencijal performansi DDR5, iu kombinaciji sa najnovijom ponudom Intel platforme, doneti potpuno novi nivo sistemskih performansi igračima, overklokerima i entuzijastima širom sveta.“

 

02gskilltridentz5rgbsilver_1.jpg

 

Mala latencija na ekstremnoj brzini DDR5-6800
U beskrajnoj potrazi za performansama memorije, G.SKILL sa uzbuđenjem otkriva najnovije dodatke DDR5 memorije ultra visoke frekvencije u vodećoj porodici Trident Z5. Postižući zadivljujuću memorijsku frekvenciju od DDR5-6800, ove dve memorijske specifikacije višeg ešalona su vrhunski izbor memorije za igrače, entuzijaste i overklokere.

Podržava Intel XMP 3.0 Extreme Memory Profile
Samo postavite i idite. Najnoviji G.SKILL overclocking DDR5 memorijski kompleti su programirani sa najnovijim Intel XMP 3.0 profilima, jedina stvar između vas i ekstremnih memorijskih performansi je jednostavno podešavanje. Pored toga, XMP 3.0 omogućava da se dva prilagodljiva korisnički definisana profila sačuvaju u memorijskom modulu preko BIOS-a na podržanim matičnim pločama, tako da vaša fino podešena podešavanja memorije idu gde god da odu moduli.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Kingston FURY oslobađa DDR5 performanse!

Android 12L najavljen za sklopive uređaje i uređaje sa velikim ekranom

10203
10205
10206
10207
10208
10209