Futuremark odgovara ponovo...

Sećate se da NVIDIA nije komentarisala svoja varanja u drajverima koji su omogućavali njihovim grafičkim kartama mnogo veći skor u Futuremark-ovom 3DMark03, već samo optužila Finsku kompaniju da proizvodi neobjektivne benchmark programe? Kompanija je takođe rekla da Futuremark zahteva stotine hiljada dolara za učešće u Beta Program-u. Pa,

Sećate se da NVIDIA nije komentarisala svoja varanja u drajverima koji su omogućavali njihovim grafičkim kartama mnogo veći skor u Futuremark-ovom 3DMark03, već samo optužila Finsku kompaniju da proizvodi neobjektivne benchmark programe? Kompanija je takođe rekla da Futuremark zahteva stotine hiljada dolara za učešće u Beta Program-u. Pa, Futuremark je porekao obe optužbe u ponedeljak.
Prvo, predstavnik Futuremark-a je rekao da kompanija koristi najefikasnije shader-e i rendering tehnike. Drugo, Aki Jarvilehto, potpredsednik benchmark proizvoda Futuremark Corporation-a je izjavio da je minimalna cena učešća u Beta Program-u je 5000$ godišnje, a ne stotine hiljada koliko je NVIDIA Corporation tvrdila prošle nedelje.
Ovaj skandal iz dana u dan sve više diže prašinu u digitalnom svetu, a šta će se sledeće desiti ostaje da se vidi.

Izvor : Xbitlabs

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi