Greška

Došlo je do greške.

FTC upozorio na lažne oglase za emulatore za Nintendo Switch

21.04.2017 14:07 | 2 Games
FTC upozorio na lažne oglase za emulatore za Nintendo Switch

Gejming emulatori su neka vrsta siva zone jer omogućavaju gejmerima da igraju igre koje možda nisu dizajnirane za određeni uređaj, što je opet neka vrsta piraterije pošto se takve igre ne plaćaju. Na primer, tu su Game Boy emulatori koji omogućavaju igranje Game Boy igara na računarima. Međutim, ukoliko već sada vidite oglase za Nintendo Switch emulatore, moramo da vas upozorimo da se radi o oglasima za lažni softver.

Ovi oglasi su lažni, pa je čak i FTC morao da izda upozorenje na svojoj stranici gde se igračima govori da se klone takvog softvera. "Online oglasi za emulatore za Nintendo kažu da možete da pokrenete igre sa Switch konzole na računarima. Ne postoji pravi Nintendo Switch emulator. To je prevara. Čak i gore. Ukoliko pokušate da instalirate Nintendo Switch emulator, dobićete neželjene aplikacije," poručuje se na sajtu FTC komisije.

Nintendo Switch je još uvek otporan na pirateriju, pa je potrebno znati da ne postoji emulator za ovu konzolu, prema zvaničnim tvrdnjama.

Evo spiska svih igara potvrđenih za Nintendo Switch

Izvor: Ubergizmo

zeljo024 Član postova: 155
Citiram korisnika: Proday Pa ček bre, kako ekipa sa foruma igra novu Zeldu ako ne postoji emulator? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
CEMU emulator za Nintendo Wii U
Proday Član postova: 11848
Pa ček bre, kako ekipa sa foruma igra novu Zeldu ako ne postoji emulator?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Sledeće nedelje stiže 20 besplatnih Heroes of the Storm karaktera

20 godina kasnije, Starcraft je besplatan

10404
10405
10406
10407
10408
10409