Greška

Došlo je do greške.

FSP predstavlja nova, stilizovana T-WINGS PC kućišta

03.03.2020 16:30 | 0 Hardver
FSP predstavlja nova, stilizovana T-WINGS PC kućišta


Kompanija FSP je predstavila svoja nova stilizovana i inovativna T-WINGS (CMT710) PC kućišta. Novi modeli korisnicima omogućavaju da kombinuju dva premijum PC sistema u jednom kućištu.

Kombinovanjem dva sistema u jednom kućištu, T-WINGS korisnicima štedi prostor u domu ili kancelariji, a može da dodatno ubrza produktivnost. Glavni sistem podržava matične ploče do EATX veličine, za ekstremne gejming stanice i HEDT sisteme, dok podsistem podržava Mini-ITX ploče.

Prednosti ovakvog dizajna uključuju i pokretanje dva sistema istovremeno, što sisteme oslobađa laga, odlaganja i nepotrebnog učitavanja koje može proizrokovati rušenje sistema.

fsp2_1.jpg

FSP T-WINGS je poluotvoreno kućište, sa jedinstvenim dizajnom eksterijera, prilagođenim ugaonim oblicima i anodizovanim premazom. Jak aluminijumski okvir, zajedno sa 4mm panelima od kaljenog stakla, će štititi komponente. Prisutna je i podrška za tečno hlađenje, kao i dva napajanja.

Kućište može da primi grafičke karte i horizontalno i vertikalno. Za one korisnike, kojima je potrebno dosta skladišnog prostora, dostupno je do pet slotova za diskove: dva standardna 3.5-inčna i tri 2.5-inčna.

fsp3.jpg

FSP T-WINGS kućišta podržavaju ASRock Polychrome Sync, ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion i MSI Mystic Light Sync preko ARGB softvera. Prednji panel ima 3.5mm priključak, jedan USB 3.1 2nd Gen Type-C konektor i dva USB 3.1 1st Gen Type-A konektora.

Preporučena maloprodajna cena FSP T-WINGS kućišta  je 499 dolara.

Izvor: TechPowerUp

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Facebook Messenger za iOS je sada manji i brži

Ming-Chi Kuo: Proizvodnja iPhone-a će biti usporena i tokom drugog tromesečja

10203
10205
10206
10207
10208
10209