Greška

Došlo je do greške.

Fotografije zaštitnih kućišta ukazuju na Google Pixel 3 Lite dizajn

16.12.2018 12:57 | 0 Mobile
Fotografije zaštitnih kućišta ukazuju na Google Pixel 3 Lite dizajn


Nakon što je tokom novembra bilo dosta procurelih informacija o Google Pixel 3 Lite telefonu, glasine o uređaju su postale ređe. Međutim, zajdnica dojavljivača i dalje je saglasna da postoji bar jedan, a možda čak i dva Pixel Lite modela koji su u pripremi i biće objavljeni uskoro.

Sada su se pojavili sveži CAD renderi zaštitnih kućišta Google Pixel 3 Lite telefona. Naravno, nema garancija da se radi o autentičnim i verodostojnim informacijama, ali ukupan dizajn i relativne proporcije okvira se poklapaju sa onim što se do sada pojavilo o dolazećem telefonu. Isto važi i za kameru na poleđini i senzor otiska prsta, kao i tastere za paljenje i kontrolu zvuka sa strane. U gornjem delu okvira nalazi se 3.5mm priključak, dok je u donjem smešten USB-C port.


Pogledajte još: Navodni Pixel 3 'Lite' XL bi mogao odbaciti izrez u ekranu


Ono što je neobično na renderima, jeste jednobojna poleđina i dve kamere s prednje strane. Prethodne glasine su sugerisale samo jednu selfi kameru. Međutim, Google navodno za cilj ima da svoje odlično iskustvo sa kamerama i fotografisanjem donese i na pristupačniji uređaj, pa ima smisla da se na Pixel 3 Lite prenese glavni 12MP i dva 8MP selfi senzora.

pixel2_15.jpg

Kada su specifikacije u pitanju, sugeriše se da će Lite model imati 5.5-inčni ekran, Snapdragon 670 čipset, 4GB RAM-a, 32GB/64Gb interne memorije i 2915mAh bateriju. Kada je nešto ekskluzivniji Pixel 3 Lite XL model u pitanju, očekuje se 6-inčni Full HD+ ekran, nedostatak izreza, Snapdragon 710 čipset, jača baterija i isti sistem kamera kao kod standardnog Lite modela.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Novi Honor pametni sat će koristiti MediaTek platformu

Asus ROG imenovan najboljim brendom gejming monitora četvrtu godinu uzastopno

10104
10105
10106
10107
10108
10109