Fotografije narednog BlackBerry telefona

BlackBerry je na Svetskom mobilnom kongresu predstavio BlackBerry KEYone telefon, koga smo zvanično videli dva dana pre samog početka kongresa

BlackBerry je na Svetskom mobilnom kongresu predstavio BlackBerry KEYone telefon, koga smo zvanično videli dva dana pre samog početka kongresa. Međutim, sada imamo prilike da vidimo još uvek nenajavljeni BlackBerry telefon koji će spadati u nižu klasu uređaja. Kako glasine kažu, predstojeći BlackBerry telefon će se odlikovati 5,5-inčnim 720p ekranom kao i Android operativnim sistemom.
Ispod haube će se naći Snapdragon 425 čipset sa procesorom koji radi na 1,4 GHz, 4 GB RAM i 32 GB interne memorije kao i baterija od 3000 mAh. Uređaj će imati podršku za dve SIM kartice, ali u ovom trenutku nema drugih informacija o specifikacijama. Za sada se ne zna kada će se ovaj telefon naći u prodaji ni po kojoj ceni. Kao što je poznato, kineska kompanija TCL sada je zadužena za dizajn, razvoj i proizvodnju BlackBerry telefona. 
MWC 2017: stigao BlackBerry KeyOne telefon
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi