Greška

Došlo je do greške.

Fotografije Google Pixel Slate tableta sa Chrome OS-om

07.10.2018 21:04 | 0 Mobile
Fotografije Google Pixel Slate tableta sa Chrome OS-om


Pojavile su se nove fotografije dolazećeg Chorme OS tableta, pod nazivom Google Pixel Slate, koji će biti ozvaničen naredene nedelje. Uređaj bi trebalo da se pridruži Pixel 3 i Pixel 3 XL telefonima, Chromecastu treće generacije i Google Home Hubu.

Sajt MySmartPrice nam donosi zvanične press rendere uređaja, koji je razvijan pod kodnim imenom Nocturne. Prema navodima, tablet će imati senzor otiska prsta uz gornju ivicu (kada je orijentisan u panoramskom modu). Poprilično minimalistički dizajn uređaja pokazuje i dva USB-C porta i prednje stereo zvučnike. Jasno se vidi i prednja veb kamera iznad displeja.

 

Pogledajte još: Google Chrome OS tablet bi mogao podržavati Windows 10Renderi pokazuju i da će Pixel Slate biti dostupan sa dva dodatka. Tu je aktivni stylus, kao i odvojiva tastatura koja se kači  u dnu tableta preko pogo pinova. Tasteri na tastaturi su zaobljeni i okrugli, umesto četvrtastih na kakve smo uglavnom navikli. Ispod space bara je veliki trackpad. Tastatura ima i dodeljeni taster za pozivanje Google Assistanta.

Iako nam renderi daju dobar uvid u dolazeći uređaj, i dalje postoji dosta nepoznanica o Pixel Slate tabletu, a među njima su veličina displeja, rezolucija i odnos stranica, kao i koji procesor će pokretati uređaj. Više fotografija je dostupno u linku izvora vesti.

Izvor: MySmartPrice

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

AMD Threadripper 2 CPU-ovi sa 12 i 24 jezgra stižu 29. oktobra

Samsung Galaxy S10 čip će imati sopstveni NPU

10104
10105
10106
10107
10108
10109