Greška

Došlo je do greške.

Fotografija Samsung Galaxy M20 zaštitnog panela sa izrezom u obliku kapljice

05.12.2018 21:17 | 0 Mobile
Fotografija Samsung Galaxy M20 zaštitnog panela sa izrezom u obliku kapljice


Samsung u svom portfoliju ima veliki broj linija, koje pokrivaju različite tržišne segmente. Tu su premijum Galaxy S i Note linije, A serija za srednji segment, kao i budžetske J, C i On serije. Ovo bi se uskoro moglo promeniti, sa predstavljanjem Galaxy M20 modela, koji bi mogao biti kompanijin jedini budžetski model početkom 2019. godine.

Prema svemu sudeći, razlika između Galaxy J, C i On modela nije toliko velika da opravdava postojanje tri zasebne budžetske linije, a ovo izgleda smatra i Samsung zbog čega će ih objediniti u Galaxy M20.


Pogledajte još: Samsung Galaxy S10+ renderi i video od 360 stepeni


Galaxy M20 je takođe zanimljiv jer bi mogao iskoristiti jedan od Samsungovih novih displeja sa izrezom (notch). Kompanija je nedavno najavila Infinity-O displej (koji će biti rezervisan za premijum i modele iz srednjeg segmenta, kao što su Galaxy S10i A8s), kao i Infinity-V i Infinity-U displeje, koji će pokriti srednji i donji segment.


Sada procurela fotografija zaštite za ekran sugeriše da će Samsung Galaxy M20 zapravo koristiti izrez u obliku kapljice, sa tankim okvirima sa strane i malo većim donjim okvirom. Ovo je pomalo iznenađujuće jer ne posdseća ni na jedan od pomenutih Infinity modela displeja. Doduše, Samsungova prezentacija je bila kratka i ovo bi mogao biti Infinity-U displej.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Facebook korisnici izlogovani sa svojih naloga, neki i dalje ne mogu da se povežu na društvenu mrežu

Pojavile se moguće specifikacije Sony Xperia XZ4 telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109