Fotografija otkazanog Microsoft Mercury tableta

Sada možemo videti informacije o drugom otkazanom tabletu, uključujući i njegove fotografije, zahvaljujući uvek pouzdanom izvoru @evleaks koji nam je otkrio rendere.

Prošlog meseca moglo se čuti da je Microsoft nedavno razvio Surface mini tablet, ali je ubrzo i otkazao njegovu objavu jer je kompanija verovala da ne može da postigne veći komercijalni uspeh. Sada možemo videti informacije i o drugom otkazanom tabletu, uključujući i njegove fotografije, zahvaljujući uvek pouzdanom izvoru @evleaks koji nam je otkrio rendere.
Iako ne znamo mnogo o tabletu, on se navodno naziva Microsoft Mercury. Kao što možete videti na fotografiji, Microsoft Mercury tablet izgleda kao gigantski Lumia telefon. Za sada nema nikakvih informacija o specifikacijama Microsoft Mercury tableta, ali je kamera jasno vidljiva sa zadnje strane. Takođe možemo da primetimo i prednju kameru i par zvučnika na dnu ali ništa više od toga. Pretpostavlja se da je Microsoft Mercury tablet sa ekranom od 7 do 8 inča što ga čini znatno manjim od Surface modela. Postoji i mala šansa da su Surface Mini i Mercury isti uređaji.
Nove naznake da Microsoft zaista razvija Surface telefon
Izvor: Phonearena
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi