Fotografija maske iPad Pro tableta pokazuje Smart Connector

Fotografija koja je procurela pokazuje masku predstojećeg iPad tableta, pa možemo da vidimo da je Apple u novi dizajn uvrstio i Smart Connector.

Apple je potvrdio da će održati događaj 21. martra, a kako ništa zvanično nije poručio, možemo samo da nagađamo koji proizvodi će biti predstavljeni. Jedan od uređaja koji se gotovo sigurno očekuje je novi iPad tablet, a sada nam je @OnLeaks nalog pokazao šta možemo da očekujemo. Fotografija koja je procurela pokazuje masku predstojećeg iPad tableta, pa možemo da vidimo da je Apple u novi dizajn uvrstio i Smart Connector.
Sve ovo je u skladu sa glasinama da predstojeći tablet neće biti iPad Air 3, već 9,7-inčna verzija iPad Pro tableta. Smart Connector je karakteristika koja omogućava korisnicima da povežu pribor kao što je tastatura, a to svakako ima smisla na uređaju sa displejem od 9,7 inča. Na osnovu fogografije je teško reći koliko je tablet veliki, ali je veličina displeja već potvrđena u nekoliko izveštaja.
Apple zvanično najavio događaj za 21. mart, očekuju se 4-inčni iPhone i 9,7-inčni iPad Pro
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi