Greška

Došlo je do greške.

Fortnite sada ima 200 miliona registrovanih igrača i 8,3 miliona u istom trenutku

28.11.2018 15:00 | 0 Games
Fortnite sada ima 200 miliona registrovanih igrača i 8,3 miliona u istom trenutku


Fortnite je zabeležio veoma brz rast od objave tokom prošle godine. Igri je bilo potrebno samo četiri meseca da dostigne 40 miliona igrača i devet meseci da privuče preko 125 miliona igrača. Epic Games nastavlja sa rastom, pa je kompanija sada objavila da proslavlja 200 miliona igrača koji su se registrovali za igranje izuzetno popularnog Battle Royale naslova.

Developer je ovo dostignuće potvrdio za Wall Street Journal, ističući rast od 60 procenata u poređenju sa onim što je objavljeno tokom juna. Verovatno je još impresivniji broj igrača koji su istovremeno prisutni u igri, a ovo se gotovo dupliralo od februara i trenutno iznosi 8,3 miliona igrača.


Pogledajte još: Novi Fortnite donosi NFL timove i njihove dresove u ovu popularnu igru


Sve navedeno ne predstavlja slučajnost, jer je Fortnite dostupan za sve bitne platforme, uključujući PC, macOS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS i Android. Igra je trenutno najgledanija na Twitch streaming platformi, a ovu titulu drži još od marta.

Epic se konstantno trudi da donosi novi sadržaj u Fortnite, a Season 7 će implementirati zimske radosti, što pored zanimljivog sadržaja uključuje i odgovarajuću kozmetiku koja je glavni izvor zarade ovog besplatnog naslova.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

LG počeo da nagoveštava OLED TV uređaje za 2019. godinu

Apple po drugi put u toku meseca smanjuje porudžbine delova za iPhone XS i XR

10404
10405
10406
10407
10408
10409