Greška

Došlo je do greške.

Fortnite prestigao PUBG po broju istovremenih igrača

09.02.2018 12:13 | 0 Games
Fortnite prestigao PUBG po broju istovremenih igrača


Fortnite je tokom prethodnog vikenda dostigao ogroman broj od 3,4 miliona igrača koji su u istom trenutku bili u igri, čime je prestignut rekord PUBG-a od 3,2 miliona istovremenih igrača. Jedina mrlja na ovo dostignuće jeste to što su igrači konstantno zaglušivali servere, što je rezultovalo delimičnim ili kompletnim prestankom rada Fortnite-a.

Epic je u svojoj objavi naveo veliki broj tehničkih detalja, koji su se mogli primetiti tokom ovog perioda, ali je istakao da kada u istom trenutku imate 3,4 miliona igrača u igri, neefikasnost servera i problemi se brzo nagomilaju.

"Bilo je zanimljivo i stimulativno iskustvo gledati kako Fortnite raste od prvog rekorda sa 60.000 igrača u istom trenutku do 3,4 miliona u periodu od samo nekoliko meseci. Ovo Fortnite verovatno čini najvećom PC/konzolnom igrom na svetu. Sve ovo je postignuto za nekoliko meseci, od strane malog tima iskusnih developera. Drago nam je da možemo da pozdravimo još novih igrača da nam se pridruže u ovom epskom putovanju", ističe se u objavi Epic Gamesa.

Igrači bez sumnje vole Fortnite, ali ukoliko tehnički problemi nastave da se pojavljuju i smetaju tokom gejming iskustva, može se desiti da igrači pređu na druge igre. Epic je nedavno objavio da zatvara svoju igru Paragon, kako bi više resursa usmerio ka uspešnijoj Fortnite igri.

Izvor: PCGamer

Komentari

0 Dodaj komentar

Intel implementirao mikrokod ažuriranje za Spectre ranjivost na Skylake procesorima

Huawei: Kako ostati zajedno iako ste razdvojeni

10404
10405
10406
10407
10408
10409