Fortnite dobija replay sistem (video)

Epic Games je najavio tokom GDC-a da će nova replay funkcija uskoro stići u Fortnite

Epic Games je najavio tokom GDC-a da će nova replay funkcija uskoro stići u Fortnite. Alat će pružiti širok spektar mogućnosti prilagođavanja kamere, uključujući otvor blende, žižnu daljinu, ekspoziciju, pa čak i ručno fokusiranje, a korisnici će imati mogućnost da obeleže saigrače i neprijatelje, kao i da koriste “dron kamera” opciju da bi gledali mapu iz bilo kog ugla.Sistem obećava da će igračima pomoći u prilagođavanju njihovih taktika, jer će moći da se “vrate u igru” kako bi videli šta su radili ispravno ili pogrešno. Epic je naglasio da će ovo biti i alat za video kreatore, što je istaknuto u pratećem videu uz pomoć Ali-A, video producentom sa više od 12 miliona pretplatnika na YouTube-u.

“Mislim da će funkcija ponovnog pregledanja mečeva sigurno nadograditi svačiji sadržaj i omogućiti im da stvore još bolje video snimke, bolje sadržaje”, ističe Ali-A. “Ali, takođe mislim ovo da otvara novu sekciju sadržaja koji ranije nije bio dostupan. Možete doslovno uraditi sve što možete da zamislite s ovim alatima”.Fortnite replay alatka će biti dostupna na svim platformama. Datum objave nije obelodanjen, iako Epic kaže da će se to desiti “uskoro”. Video koji prikazuje mogućnosti Fortnite replay alatke možete pogledati ispod:

Izvor: PCGamer

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi