Greška

Došlo je do greške.

Fortnite dobija in-game turnire u novom ažuriranju

16.10.2018 13:23 | 0 Games
Fortnite dobija in-game turnire u novom ažuriranju


Epic Games je objavio da implementira Tournaments u Fortnite Battle Royale mod, kao deo 6.10 ažuriranja popularne igre. Turniri će biti otvoreni za sve, a opisani su kao šansa za igrače da se takmiče uz profesionalce za nagrade i slavu.

Svaka sesija turnira će trajati nekoliko sati, a igrači se takmiče kako bi osvojili najviše poena (bilo tako što će eliminisati druge tokom meča ili preko drugih načina). Ukoliko igrač dostigne najviši rezultat na turniru, dobiće specijalni pin, koji će se u budućnosti koristiti za napredovanje u narednu rundu ili kvalifikovanje za osvajanje nagrada.


Pogledajte još: Fortnite je sada dostupan za slobodno preuzimanje na bilo kom Android uređaju


Epic je do sada najavio šest turnira, za dane i nedelje koji prate 6.10 ažuriranje. Turniri će se održavati od 16. oktobra do 1. novembra, a traju između dva i pet dana. Svaki turnir se fokusira na različite modove i stilove igranja.

Alpha Tournament i Salty Springs Cup su centrirani oko "Solo" partija, dok su Beta Tournament i Tomato Temple Cup dizajnirani za "Duo" stil igre. Na kraju, Friday Night Fort je kreiran za "Squads", odnosno timove. Kompletna lista, sa datumima odigravanja turnira, je dostupna ovde.

Izvor: Eurogamer

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple će zadržati LCD verziju iPhone-a i u narednoj generaciji

Predstavljen Nokia X7 (7.1 Plus) telefon

10404
10405
10406
10407
10408
10409