Greška

Došlo je do greške.

Fortnite bi mogao ostati bez važne komponente koja ga čini jedinstvenim

22.06.2018 20:50 | 2 Games
Fortnite bi mogao ostati bez važne komponente koja ga čini jedinstvenim


Članovi Fortnite zajednice su poprilično razdraženi nakon objave da bi Epic Games mogao da nerfuje materijale za gradnju u Fortnite Battle Royale igri.

Kada je sam Battle Royale žanr u pitanju, Fortnite je uspeo da se izdvoji od mnogobrojnih sličnih igara, tako što je implementirao jedinstven sistem izgradnje različitih struktura, uz pomoć različitih materijala. Fortnite igračima omogućava da skupljaju drva, cigle i metal, kako bi gradili rampe, skloništa kako bi pomoću ovoga pobedili protivnika ili izbegli smrt u igri.

Međutim, 21. juna je Epic Games je u blog objavi sugerisao da postoji šansa da materijali za gradnju budu nerfovani u budućnosti, zbog toga što developer veruje da ne bi svaki sukob trebalo da se bazira na tome ko izgrađuje bolju građevinu/zaštitu

 

Pogledajte još: Fortnite zaradio 100 miliona dolara na iOS-u za samo 90 dana

Nakon ove objave, oglasili su se brojni igrači i članovi zajednice, koji su izrazili zabrinutost da bi ovakva odluka o nerfovanju mogla naštetiti popularnosti ali i unikatnosti igre. Među onima koji su bili prilično glasni su i Fortnite profesionalci, kao što su Kenith, Ninja i Daequan.

Ideja koju Epic Games ima, kako bi održao popularnost Fortnite-a je razumljiva. Igri je potrebno da se redovno menja , kako bi se gejmplej zadržao svežim i zanimljivim. Zbog ovoga smo u prošlosti viđali ubacivanje elemenata kao što su smrdljive bombe, dinamit, mitraljezi koji su bili korisna strategija da se protivnici isteraju iz građevina. Međutim, generalni koncenzus Fortnite zajednice je jasan - oni ne žele da se pravila gradnje menjanju.

Izvor: Engadget

Dzoni X Neregistrovan korisnik
Ovo bi mogla biti velika greška.

Facebook Messenger će uskoro moći da automatski prevodi poruke

Galaxy S10 odbacuje senzor dužice oka, donosi in-display senzor otiska prsta i prepoznavanje lica

10404
10405
10406
10407
10408
10409