Firefox Focus sada ima autocomplete opciju

Mozilla se nada da će popularnost ove verzije Firefoxa uspeti da poveća zahvaljujući opciji koja korisnicima nudi pristup najposećenijim sajtovima i mogućnošću dodavanja search engine-a koji korisnik želi.

Prošlo je više od godinu dana od kako je Firefox objavio svoj Focus browser koji je fokusiran na privatnost. Mozilla se nada da će popularnost ove verzije Fiurefoxa uspeti da poveća omogućavajući korisnicima pristup najposećenijim sajtovima i mogućnošću dodavanja search engine-a koji korisnik želi.Sa najnovijim ažuriranjem, tu je i mogućnost uključivanja URL autocomplete opcije. Na ovaj način, korisnici ne moraju u potpunosti da kucaju sajtove koje posećuju najviše – potrebno je samo kucanje nekoliko slova i polje za pretragu će popuniti ostatak.
FirefoxFocus2.jpgUkoliko korisnik odluči da odobri autocomplete, Focus može da zapamti preko 450 popularnih URL-ova i uključi ih u autocomplete tokom pretrage. Naravno, autocomplete je moguće ugasiti u svakom trenutku.Ukoliko želite da isprobate najnovije funkcije koje Firefox Focus donosi, browser možete preuzeti ovde.Izvor: AndroidAuthority

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi