Firefox dodaje opciju blokiranja automatske reprodukcije zvuka na stranicama

Najnoviji Mozilla Nightly build za Firefox sada uključuje opciju gašenja automatskog zvuka na stranicama

Firefox se konačno pridružio drugim veb pregledačima koji već neko vreme imaju opciju blokiranja zvuka, koji se automatski pokreće na veb stranicama. Najnoviji Mozilla Nightly build za Firefox sada uključuje opciju gašenja automatskog zvuka na stranicama.Funkciju je moguće u potpunosti isključiti, forsirati je da traži odobrenja za reptrdukciju zvuka i odobravati zvuk za specifične sajtove.
 
Pogledajte još: Najnoviji Firefox Nightly dolazi sa podrškom za Windows 10 tamne teme
S obziorom na to da se radi o Nightly verziji funkcije, mogu se očekivati bagovi i sitni problemi. Očekuje se da će proći nekoliko nedelja dok funkcija ne stigne u betu i developer buildove, nakon čega će se pojaviti konačna i ispolirana verzija.
firefox2_4.jpgU svakom slučaju, za one koji su fanovi Firefoxa ovo će svakako biti korisna funkcija, jer će uskoro moći da ugase zvuk koji se automatski reprodukuje na dosadnim media sajtovima.Izvor: Engadget
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 
Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi