Greška

Došlo je do greške.

Firefox će podržavati Windows 10 obaveštenja

08.10.2018 18:20 | 0 Software/Web
Firefox će podržavati Windows 10 obaveštenja


Prihvatanje Windows 10 operativnog sistema se poboljšava, a ovo se odražava i na developere softvera, koji polako prihvataju funkcije koji Microsoftova platforma donosi.

Mozilla Firefox, na primer, već podržava Windows 10 i glatko radi na operativnom sistemu, ali još uvek postoji jedna funkcija koja nedostaje - podrška za izvorni sistem obaveštenja.

Prema svemu sudeći, Mozilla radi na rešenju i funkcija se već testira u Firefox 64 verziji. Trenutno je u pitanju "nightly build", što znači da je još uvek u fazi eksperimentalne implementacije. Ipak, Firefox 64 će prihvatiti Windows 10 obaveštenja i prilagodiće izgled i ponašanje sa ostatkom operativnog sistema.


Pogledajte još: Firefox Monitor će obaveštavati korisnike kada dođe do zloupotrebe podataka


Uz pomoć funkcije, Firefox će podržavati Focus Assist i Action Center. Ukoliko korisnici propuste određeno obaveštenje, mogu posetiti Action Center, dok će Focus Assist gasiti obaveštenja kada se igre igraju u punom ekranu ili kada se gledaju filmovi.

Stabilni Firefox 64 build se očekuje 12. decembra, mada bi Mozilla mogla da Windows 10 obaveštenja ubaci i u narednoj stabilnoj verziji, a to je Firefox 63, planiran za 23. oktobar.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Objavljeni detalji o nekim Android Pie funkcijama koje Samsung implementira u januaru

AMD Dynamic Local Mode za Threadripper poboljšava performanse za 47%

10504
10505
10506
10507
10508
10509