Firefox beta pojednostavljuje video chat funkciju

Firefox je dodao "Hello" video chat funkciju u svoj eksperimentalni beta browser u oktobru, a sada od korisnika prikuplja reakcije kako bi aplikaciju načinio još pristupačnijom.

Firefox je dodao “Hello” video chat funkciju u svoj eksperimentalni beta browser u oktobru, a sada od korisnika prikuplja reakcije kako bi aplikaciju načinio još pristupačnijom i primamljivijom. Aplikaciju je i dalje moguće koristiti bez potrebe za regisrrovanjem, ali je sada potrebno manje koraka kako bi se servis pokrenuo. Takođe, sada je implementirano audio obaveštenje kada se vaš sagovornik uključi u razgovor. Svaki od prozora za konverzaciju ima jedinstven URL, koji se može podeliti gde god ga postavite. Ove linkove je potom moguće koristiti za kasniji nastavak konverzacije, a istorijat razmene poruka će ostati, čak iako se niste registrovali za svoj nalog. Logovanje na Firefox nalog omogućava direktno pozivanje ulogovanih kontakata.Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi