Greška

Došlo je do greške.

Firefox za Android dobija redizajn i veliki broj optimizacija

26.08.2020 15:08 | 0 Software/Web
Firefox za Android dobija redizajn i veliki broj optimizacija


Firefox za Android je dobio redizajn, sa najnovijim ažuriranjem u Evropi. Firefox Daylight ažuriranje omogućava poboljšano korisničko iskustvo, sa novim optimizacijama prilagođavanja i nekim većim izmenama.

Firefox za Android sada nudi Enhanced Tracking Protection, koji zaustavlja brojne "ad trackere", koji više neće uznemiravati korisnike. Funkcija automatski blokira mnoge poznate eksterne tragače. Private Mode je sada lako dostupan preko Firefox za Android početnog ekrana, a korisnici imaju opciju da kreiraju prečice za privatnu pretragu na svojim početnim ekranima.

 

Pogledajte još: Mozilla omogućava svoj Firefox VPN servis na Androidu


Korisnički interfejs je redizajniran takođe. UI je sada čistiji i lakši za korišćenje. Korisnici mogu da podeseURL polje u vrh ili dno ekrana. Tu je i Collections koji korisnicima pomaže da ostanu organizovani onlajn. Dostupna je i nova Picture-in-Picture funkcija. Firefox za Android pojednostavljuje prebacivanje između tamne i svetle teme, koje se mogu uključivati automatski u određeno doba dana.

Ostala poboljšanja uključuju veće brzine i bolje performanse, što omogućava da funkcije koje su nedavno stigle na desktop sada budu dostupne i na mobilnim uređajima.

Izvor: PocketNow

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei Enjoy 20 i 20 Plus na fotografijama uživo

Realme C11 dostupan u Evropi po ceni od 99 evra

10504
10505
10506
10507
10508
10509