Greška

Došlo je do greške.

Firefox ekstenzije su sada lakše za instaliranje na Android uređajima

21.01.2021 13:24 | 0 Software/Web
Firefox ekstenzije su sada lakše za instaliranje na Android uređajima


Mozilla je pojednostavila proces pronalaska i instaliranja add-on dodataka za Firefox na Androidu. Sa objavom Firefox 85 verzije za mobilni operativni sistem, korisnici će moći da instaliraju ekstenzije direktno sa addons.mozilla.org stranice.

Trenutno, korisnici moraju da odu u Add-ons Manager kako bi instalirali ekstenziju koju žele. Mozilla ističe da je ovaj proces zbunjujući za one koji su navikli na instaliranje iz desktop okruženja. To će se promeniti sa Firefox 85 verzijom, koja stiže 25. januara, a tada će i tasteri za instaliranje biti dostupni na add—ons sajtu.

 

Pogledajte još: Firefox 82 obećava povećanje brzine i picture-in-picture poboljšanja


S druge strane, selekcija dodataka za Android je i dalje limitirana. Mozilla nije proširila listu previše od kako je objavljeno novo iskustvo pregledača, zasnovano na GeckoView endžinu. Na početku je postojalo samo 10 ekstenzija na listi, a sada ih je 12.

Mozilla ističe da će nastaviti na optimizovanju većeg broja add-on dodataka za Android u narednim mesecima. Za sada, korisnici će morati da se oslone na eksperimentalni Firefox for Android Nightly pregledač kako bi instalirali dodatke.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Nokia 1.4 će imati osnovne specifikacije i nisku cenu

Motorola Edge S se pojavio na fotografijama uživo i AnTuTu listingu

10504
10505
10506
10507
10508
10509