Federalni agenti SAD i dalje koriste flopi

Federalni register SAD i dalje koristi flopi diskove za svoje dnevne zadatke, koji podrazumevaju transfer izvršnih tekstova, predloga promena zakona, izjava predsednika itd. Sten Solovej rekao je da je ovo veoma ograničavajuća činjenica za sve kompanije koje rade sa vladom, bilo da su u pitanju stare ili nove. Flopi disk je

Federalni register SAD i dalje koristi flopi diskove za svoje dnevne zadatke, koji podrazumevaju transfer izvršnih tekstova, predloga promena zakona, izjava predsednika itd. Sten Solovej rekao je da je ovo veoma ograničavajuća činjenica za sve kompanije koje rade sa vladom, bilo da su u pitanju stare ili nove. Flopi disk je svoju najveću popularnost imao u vreme kada je MTV i dalje puštao muziku, a ne može se naći niti na jednom današnjem ili “jučerašnjem” računaru. Ipak, Državna kancelarija za štampanje, koja upravlja Federalnim registrom, prihvata dokumente samo sa CD-ova i flopi diskova, ali ne i sa fleš memorija, SD kartica ili čak elektronske pošte. 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi