Fallout Shelter igra pokrenuta preko milijardu puta

Igrači su se ulogovali u igru više od milijardu puta i napravili su više od 85.3 miliona prostorija, samo mesec dana nakon njene objave za iOS uređaje u junu. Likovi igrača su rodili skoro 82 miliona beba, a svi igrači zajedno su potrošili preko 29 miliona sati igrajući Fallout Shelter

Bethesda je objavila fotografiju sa statistikom velikih dostignuća ostvarenih tokom prvih mesec dana u njenoj prvoj mobilnoj igri, Fallout Shelter.
5_8.jpgIgrači su se ulogovali u igru više od milijardu puta i napravili su više od 85.3 miliona prostorija, samo mesec dana nakon njene objave za iOS uređaje u junu. Likovi igrača su rodili skoro 82 miliona beba, a svi igrači zajedno su potrošili preko 29 miliona sati igrajući Fallout Shelter.
Statistika koja se nalazi na fotografiji se odnosi samo za prvi mesec igre, tako da je statistika sa Android platforme izostavljena, pošto je sama igra izašla tek 13. avgusta za Android. Zanimljivo je da na fotografiji nema statistike koliko je preuzimanja ostvarila igra. Bethesda nije navela koliko je mobilna igra prihodovala, ali firma za istraživanje je navela da su zaradili preko 5.1 miliona dolara tokom prve dve nedelje.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi