Greška

Došlo je do greške.

Facebookovo novo veb iskustvo je sada dostupno korisnicima

09.05.2020 11:00 | 0 Software/Web
Facebookovo novo veb iskustvo je sada dostupno korisnicima


Tokom svoje F8 konferencije prošle godine, Facebook je najavio nove promene u okviru društvene mreže koje se fokusiraju na privatnost korisnika, zajednice i druge elemente. U martu ove godine, kompanija je predstavila novi dizajn za veći deo svojih korisnika, sa mogućnošću da koriste opcioni taster kako bi se prebacili na novi Facebook izgled.

Sada je ovo osveženo veb iskustvo konačno dostupno i svim korisnicima širom sveta. Redizajnirani Facebook za web veliki deo dizajna pozajmljuje od mobilne verzije, sa pojednostavljenim barom za navigaciju koji nudi bolji pristup videu, igrama, grupama i prodavnicama. Facebook takođe tvrdi da će se početna stranica sada brže učitavati, dok će prelazak sa stranice na stranicu teći fluidnije.

U novoj veb verziji platforme je sada dodtupan i Facebookov tamni mod, koji smanjuje zamaranje očiju tokom preglda sajta u uslovima slabijeg osvetljenja.

 

Pogledajte još: Facebook gejming aplikacija je sada dostupna za Android


Moguće je i kreiranje stranica, grupa, događaja, marketplace listinga i drugog sadržaja jednostavnim klikom na "+" ikonicu u gornjem navigacionom polju, pored imena profila.

Novo Facebook veb iskustvo je moguće pikrenuti klikom na padajući meni u starom Facebooku i izborom "Switch to New Facebook" opcije.

Izvor: Facebook

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Office za iPad bi mogao dobiti podršku za trackpad do jeseni

Fotografija LG Stylo 6 telefona

10504
10505
10506
10507
10508
10509