Facebook za iOS testira sistem sa karticama

Želja Facebooka je da ovaj servis služi kao relevantan za informacije o mestima i događajima. Funkcija podseća na Google Now sistem kartica.

Prema navodima sajtova TechCrunch i The Verge, manji broj Facebook korisnika na mobilnim uređajima će uskoro videti predloge za kontekstualni sadržaj, nakon što postave apdejt ili se čekiraju na svojoj društvenoj mreži. Facebook  trenutno testira novu funkciju na svojoj iOS aplikaciji. Želja Facebooka je da ovaj servis služi kao relevantan za informacije o mestima i događajima. Funkcija podseća na Google Now sistem kartica, a koristi sistem kodiranja u boji za tastere, ikone i granične oblasti. Facebook će prikazivati prijatelje koji su se ranije čekirali na određenoj destinaciji u crvenoj boji, rođendani su obeleženi plavom a fotografije žutom bojom. Facebook bi, na kraju, mogao implementirati i reklame u ove kartice. Facebook nije otkrio punu sliku, niti da li planira da kartice omogući širem krugu korisnika.Izvor: Pocket-lint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi