Greška

Došlo je do greške.

Facebook vraća audio i video pozive u svoju glavnu aplikaciju

24.08.2021 13:45 | 0 Software/Web
Facebook vraća audio i video pozive u svoju glavnu aplikaciju


Facebook aplikacija je u prošlosti omogućavala korisnicima da razgovaraju sa prijateljima tokom pregledanja aplikacije. Međutim, kompanija je kasnije odlučila da podeli ovu funkciju, prisiljavajući korisnike da preuzmu i koriste Messenger aplikaciju ako žele da razgovaraju sa prijateljima ili ih pozovu na video ili audio chat.

Prošlo je već dosta godina od ovih promena, ali sada izgleda da je Facebook odlučio da pomenuta rešenja ipak ne predstavljaju najbolju ideju. Prema navodima Bloomberga, Facebook je odlučio da poništi svoju odluku i vrati različite vidove komunikacije u svoju glavnu aplikaciju.

 

Pogledajte još: Facebook olakšava prebacivanje podataka na druge platformePrema izveštaju, to znači da će korisnici koji žele da obavljaju video ili glasovne pozive svojim prijateljima na Facebooku uskoro moći to da čine putem glavne Facebook aplikacije. Međutim, ako žele da chatuju, izgleda da će korisnici i dalje morati da preuzmu Messenger aplikaciju, pa je ovo na neki način kompromis.

Facebookov direktor proizvoda za Messenger, Connor Haies, istakao je da će se ove promene prvo isporučiti nekim odabranim korisnicima iz SAD, što znači da bi moglo proći dosta vremena pre nego što funkcija postane dostupna većem broju korisnika širom sveta.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

AOC predstavlja četiri profesionalna QHD i 4K displeja, sa Smart USB-C konekcijom

Huawei je patentirao zakrivljeni Arc displej, sa funkcijama kontrole dodirom

10504
10505
10506
10507
10508
10509