Facebook testira upozorenja o vremenu na mobilnoj aplikaciji

Informacije se prikazuju kao kartice sa pozdravima baziranim na dobu dana, kratkim opisom vremena kao i pratećim ilustracijama i linkom gde možete da vidite detaljnije informacije.

Da li je Facebook prva aplikacija koju pokrenete na vašem telefonu kada se probudite? To bi svakako imalo nešto malo više smisla ukoliko društvena mreža objavi funkciju koju je upravo počela da testira.
Pojedini korisnici Facebook-a u Velikoj Britaniji sada vide informacije o vremenu u News Feed-u na Android i iOS aplikacijama. Informacije se prikazuju kao kartice sa pozdravima baziranim na dobu dana, kratkim opisom vremena, kao i pratećim ilustracijama i linkom gde možete da vidite detaljnije informacije.
Klikom na link pokazaće vam se temperatura u svakom trenutku kao i minimalna i maksimalna temperatura tokom dana. Drugi link na kartici vas vodi na Weather.com sajt sa izveštajem o vašoj lokaciji. 
Facebook čini lakšim pronalaženje prijatelja na Messenger-u
Izvor: TheNextWeb
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi