Facebook testira privremene profilne fotografije

Ova funkcija će korisnicima omogućiti da postave novu profilnu sliku, koja će biti aktivna onoliko sati, dana ili nedelja koliko se postavi u podešavanjima

Za mnoge Facebook korisnike, promena profilne fotografije predstavlja veliku odluku. U poslednje vreme sve popularniji trend jeste podržavanje nekih akcija, projekata, organizacija, ljudi… Kako bi korisnicima pomogao da promene svoju profilnu fotografiju, Facebook testira privremene profilne fotografije koje će automatski nestati kada istekne određeni broj sati, dana ili nedelja.
tempprofilepic.jpgOva funkcija će korisnicima omogućiti da postave novu profilnu sliku, koja će biti aktivna onoliko sati, dana ili nedelja koliko se postavi u podešavanjima. Iz kompanije Facebook je za TechCrunch istaknuto da je funkcija dodata kako bi se olakšalo korisnicima koji koriste svoje profilne slike za podržavanje akcija, obeležavanje bitnih događaja ili rođendana, pa čak i podržavaju omiljene timove i drugo.
Privremena fotografija će korisnicima omogućiti da iskažu aktuelna osećanja, u trenucima kada je to korisniku bitno, nakon čega se vraća na originalnu fotografiju. Očekuje se da će nakon perioda testiranja, Facebook implementirati privremene profilne fotografije u narednih nekoliko meseci.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi