Greška

Došlo je do greške.

Facebook testira prikaz Wikipedia informacija u rezultatima pretrage

12.06.2020 18:02 | 0 Software/Web
Facebook testira prikaz Wikipedia informacija u rezultatima pretrage


Facebook je ugasio svoj Graph Search servis u junu prošle godine zbog problema sa privatnošću. Ova funkcija omogućavala je korisnicima da pronađu veliki broj informacija poput imena ljudi, mesta i fotografija upotrebom posebnih ključnih reči.

Sada, novi izveštaj sugeriše da je Facebook pokrenuo test nove funkcije koja prikazuje informacije iz Wikipedia baze kada se neka tema ukuca u polje za pretragu. Informacije će se pojaviti na bočnom panelu, s desne strane rezultata pretrage, kako korisnici ne bi morali da se prebacuju na novu karticu kako bi pregledali te informacije. Uz isečke članaka sa Wikipedije, servis takođe prikazuje relevantne informacije u okviru svojih postojećih funkcija. Na primer, kada pretražujete "COVID-19", Facebook pretraga će podatke iz svog informativnog centra COVID-19 prikazivati na vrhu rezultata umesto u panelu s desne strane.

fb2_12.jpg


Ova funkcija, međutim, trenutno ne prepoznaje uvek određene ključne reči za pretragu. Facebook je potvrdio da alatku testira na svojoj mobilnoj veb aplikaciji, iOS aplikaciji i desktop verzijama, ali nije poznato kada će biti javno dostupna.

Izvor: TechCrunch

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy M31s se pojavio na Geekbench listingu

G.Skill predstavio DDR4-4400 CL17 memoriju

10504
10505
10506
10507
10508
10509