Greška

Došlo je do greške.

Facebook testira opciju dodavanja muzike u fotografije i video

28.09.2018 18:57 | 0 Software/Web
Facebook testira opciju dodavanja muzike u fotografije i video


Facebook nastavlja da dodaje nove funkcije kako bi korisnike duže zadržao zainteresovanim za svoje servise. Nakon objave da Stories sada ima preko 300 miliona dnevno aktivnih korisnika, Facebook je potvrdio da planira dodavanje novih podešavanja, koja će korisnicima omogućiti da u fotografije i video dodaju pesme.

Opcija dodavanja pesama u fotografije i video klipove je trenutno u fazi testiranja, a uskoro će biti dostupna svima. Ističe se da će funkcija omogućiti korisnicima da se kreativno izraze, a opcija se za početak testira u Facebook Stories i News Feed sekcijama.


Pogledajte još: Facebook i RED predstavili svoju Manifold 3D VR kameru


Korišćenje nove funkcije će biti lako - potrebno je jednostavno uploadovati fotografiju ili video na Facebook i pristisnuti stiker ikonicu kako bi se izabrao muzički stiker. Biće ponuđena lista pesama koje se mogu izabrati i upotrebiti u korisnikovoj objavi. Nakon objave sadržaja, korisnikovi prijatelji će moći da vide naziv pesme i izvođača.

Prema navodima iz Facebooka, funkcija se testira globalno što verovatno znači da će biti dostupna svima kada bude zvanično puštena.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Caviar ugrađuje dijamante, titanijum i zlato u iPhone XS Max (video)

MSI donosi GeForce RTX 2080 i RTX 2080 Ti SeaHawk X seriju grafičkih karti

10504
10505
10506
10507
10508
10509