Facebook testira objavu privremenih statusa

Poput privremenih profilnih dotografija, koje Facebook već nudi, društvena mreža sada isprobava i funkciju privremenih statusa.

Poput privremenih profilnih dotografija, koje Facebook već nudi, društvena mreža sada isprobava i funkciju privremenih statusa. Samouništavajući statusi se pojavljuju tokom prethodnih nekoliko dana, a određeni korisnici već imaju pristuo funkciji. Facebook je potvrdio da obavlja testiranje, ali nije obhavio kada će svi korisnici dobiti opciju privremenih statusa.”Testiramo ažuriranje koje korisnicima omogućava da postavljaju privremene statuse na svojim profilima, kako bi svoje prijatelje obavestili šta rade ili kako se osećaju u trenutku. Korisnici imaju opciju da podese vreme isteka statusa i da li će se status pojaviti u News Feedu ili samo u okviru profila”, ističu iz Facebooka.Pomenute status poruke mogu imati maksimalnu dižinu od 101 karakter.Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi