Facebook testira funkciju za deljenje videa

U januaru je Facebook sprečio Vine aplikaciju koja se nalazi u vlasništvu Twittera od pristupa njihovom programskom interfejsu pronalaženja prijatelja. Sada, u skladu sa najnovijim izveštajima, društvena mreža Facebook testira funkciju deljenja videa za sebe. Izvori bliski Facebook-u rekli su za The Desk da se

U januaru je Facebook sprečio Vine aplikaciju koja se nalazi u vlasništvu Twittera od pristupa njihovom programskom interfejsu pronalaženja prijatelja. Sada, u skladu sa najnovijim izveštajima, društvena mreža Facebook testira funkciju deljenja videa za sebe. Izvori bliski Facebook-u rekli su za The Desk da se funkcija uveliko testira interno, kao i da će omogućiti korisnicima da postave video fajlove između 5 i 10 sekundi sa njihovih mobilnih uređaja na Instagram. Za sada je još uvek nejasno da li će ova funkcija biti dostupna za svih 100 miliona mesečnih korisnika Instagrama, kao ni da li će biti inkorporirani foto filteri. Dodavanje videa na Instagram bi direktno suprotstavilo Facebook-ovu aplikaciju za deljenje fotografija protiv Twitter-ovog Vinea, što nas dovodi na zaključak da će društvene mreže voditi borbu i na polju video fajlova.  
facebook deljenje videa

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi