Greška

Došlo je do greške.

Facebook testira AR reklame u News Feedu

10.07.2018 20:52 | 0 Software/Web
Facebook testira AR reklame u News Feedu


Facebookov News Feed je mesto na kojem korisnici pronalaze sve ono što se dešava na društvenoj mreži. Ovo je takođe i mesto gde je moguće videti veliki broj različitih reklama, kojima je sada potrebno dodati još jednu vrstu. Facebook je objavio da počinje sa testiranjem AR (augmented reality) reklama u News Feedu.

Facebook News Feed AR reklame će se prikazivati samo korisnicima u SAD za sada. Reklame su u fazi testiranja tako da se očekuju poboljšanja kako testiranje bude odmicalo. AR reklame će korisnicima omogućiti da isprobavaju proizvode koji se reklamiraju u iskustvu koje je slično Snapchat filterima.


Pročitajte još: Facebook testira dugme za stopiranje obaveštenja


Jedan primer, koji je Facebook demonstrirao, su Michael Kors naočare za sunce. Kada korisnici primete AR reklamu u News Feedu, biće im omogućeno da kliknu na proizvod kako bi testiralim kako on stoji na njihovom licu. AR iskustvo se potom primenjuje i moguće je isprobati naočare na svojoj fotografiji. Potom se prikazuje link koji vodi ka proizvodnoj stranici, ukoliko korisnik želi da obavi kupovinu.

Ostali brendovi, koji trenutno testiraju Facebookove AR reklame, su NYX Professional Makeup, Bobbi Brown, Wayfair, Pottery Barn i Sephora.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung počinje sa proizvodnjom V-NAND flash memorije pete generacije

Samsung Galaxy Note9 renderi pokazuju veliku sličnost sa Note8 modelom

10504
10505
10506
10507
10508
10509