Facebook Stories se sada mogu deliti javno

Do sada su Facebook korisnici mogli da dele Stories na Facebooku samo sa svojim prijateljima i selektovanim kontaktima na mreži. Sada je omogućeno javno deljenje Stories sadržaja.

Facebook je svoju Stories funkciju (koja je praktično Snapchat Stories klon) doneo u martu ove godine. Korisnici su u mogućnosti da objavljuju video i foto sadržaj u svoj Facebook Story feed tokom dana, a sve što je objavljeno nestaje narednog dana.Do sada su Facebook korisnici mogli da dele Stories na Facebooku samo sa svojim prijateljima i selektovanim kontaktima na mreži. Sada je omogućeno javno deljenje Stories sadržaja.Ova mogućnost bi značajno trebalo da poboljša vidljivost Facebook Stories sadržaja. Korisnicima će biti omogućemo da sadržaj dele sa onima koji im nisu u kontakt listi. Kako bi podelili Stories javno, korisnici moraju da odobre javne pratioce i da objavljuju svoje priče javno kako bi svi pratioci mogli da vide sadržaj.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi